Acht Dordtenaren waaronder Betty Kunst worden vermist en met naam genoemd

20 december 2014

DORDRECHT - In elk geval acht namen van mensen, die uit Dordrecht en omgeving zijn vermist, worden nog op internet genoemd. De nationale politie noemt in de eigen site zes namen.

TROS Vermist heeft nog twee anderen. Betty Kunst uit Zwijndrecht, die onderweg naar Dordrecht 46 jaar geleden verdween, behoort tot de langst lopende zoekacties van de omroep.  Ze was onderweg naar het Dolhuys om uit te gaan op haar zeventiende levensjaar. Tot 2008 kwam deze vermissing nog regelmatig in het nieuws. Op TROS vermist blijven nog tips welkom.

Tekst hieronder komt van de politiesite:

Help de politie, maar vooral de achterblijvers, bij het terugvinden of identificeren van onderstaande personen. Hebt u informatie, herkent u iemand of kent u de verblijfplaats van een van onderstaande vermisten, vul dan het formulier in dat bij de zaak hoort.

Let op! Bij de ongeïdentificeerde personen staan foto's van overleden personen. De foto's kunnen schokkend zijn.

Help bij het vinden van vermisten en het identificeren van onbekende doden.
Voer een trefwoord of locatie in om de zaak te vinden die u zoekt.


Verwijder zoekcriteria

 

Zoekresultaten in 'dordrecht'

1 t/m 6 van 6 zoekresultaten

Elisabeth Marina (Betty) KUNST  (bron website VERMIST, TROS)

Elisabeth Marina (Betty)   KUNST Foto vergroten Diverse foto's van Betty Kunst.
Geboorteplaats en geboortejaar

Nederland, 1951


Weg sinds

Zaterdag 19 oktober 1968


Laatste woonplaats

Zwijndrecht


Uiterlijke kenmerken
Lengte 1.73 m. Slank postuur, bruin lang sluik haar, bruine ogen, een rechte neus, blanke huidskleur. Kleding: lange leren bruine laarsjes, een achtbaans bruine minirok en een bloemetjesbloesje met korte mouwen. Daaroverheen droeg ze een kort groen leren jasje en een Schots geruite sjaal. Ze had een bruin handtasje bij zich met daarin zes gulden

Gezocht door
Familie

Extra info
De 17-jarige Betty Kunst is op zaterdagavond 19 oktober 1968 voor het laatst gezien. Mogelijk is ze rond half tien uit de ouderlijke woning in Zwijndrecht vertrokken. Ze had gezegd naar Dordrecht te gaan om te dansen in het Dolhuys maar is daar niet aangekomen

Geef een tip door over deze zaak

 

HomeVermissingenDetail


Ruud KREEFT

Ruud  KREEFT Foto vergroten Foto van Ruud Kreeft
Geboorteplaats en geboortejaar

Dordrecht, 1960


Weg sinds

Augustus 2012


Laatste woonplaats

Dordrecht


Uiterlijke kenmerken
Blond kort haar, blauw/grijze ogen (brildragend), blanke huidskleur, 1.70 m. normaal postuur (70 kg).

Gezocht door
Vrienden/kennissen

Extra info
Sinds augustus 2012 wordt de dan 52-jarige Ruud Kreeft uit Dordrecht vermist. Wegens wanbetaling is hij uit zijn woning gezet en heeft hij tijdelijk opvang bij het Leger des Heils gezocht. In het verleden werkte Ruud bij Ahoi en Mojo als geluidstechnicus. Mogelijk is hij naar het buitenland vertrokken.

Geef een tip door over deze zaak

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.