FC Dordrecht in Trouw vandaag de overtuigende winter degradatie kandidaat

22 december 2014
FC Dordrecht in Trouw vandaag de overtuigende winter degradatie kandidaat

DORDRECHT – Degradatie als geschenk voor de club. Dat is vandaag de kop boven een uitgebreid artikel in Trouw over de ,,overtuigende " winterdegradatie kandidaat Fc Dordrecht.

De club die duidelijk laatste staat in de eredivisie krijgt ook beoordelingen van vier volgers in de krant. Cor van der Gijp (83) zegt zich te irriteren aan de Dordtse kranten, die nieuwe spelers voor de club als wereldspelers afschilderen. Hij vindt de berichtgeving sterk overtrokken.  ,,Het zijn allemaal spelers die zomaar weg mogen bij hun club. Gewone modale spelers.”

Oud-voetballer Van der Gijp - eens de bekende Feyenoorder - doet als voorspelling dat Fc Dordrecht in de huidige samenstelling het ook moeilijk krijgt in de eerste divisie.

Doelman Filip Kurto vindt dat de mensen positief moeten blijven denken en voor de nacompetitie staat NAC Breda nog maar zes punten uit de buurt. De trainer – Ernie Brandts – vindt zijn team zeker niet het lachertje van de eredivisie. Ook hij richt zich op nummer zeventien NAC.

Marco Boogers zegt als technisch directeur geen geld te hebben voor versterkingen. Hij vindt dat het voortbestaan van de club niet afhankelijk mag zijn van blijven spelen in de eredivisie. ,,Misschien is degradatie wel een geschenk voor de club.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.