Keramiek van Gerreke van Veen door vandaal vernield

28 december 2014

DORDRECHT – Keramiek van Gerreke van Veen – de Smoker is vernield. In de nacht van zaterdag op zondag gooide een vandaal een gazelle fiets door de ruit van haar atelier aan de Vrieseweg 17. Ze maakte dit nieuws zelf bekend via sociale media. De schade is enorm aan nieuw werk.

Op het website staat haar wens voor 2015 nu in tegenstelling tot de vernieling van haar winkelruit en kunst:

,,Ik wens u alvast een mooie veilige jaarwisseling toe ! Op dit moment kunt u mijn keramieken mensjes in ieder geval vinden in Galerie Thyade in Rotterdam, Galerie het Heerenhuis in Lisse en Galerie Dubio in DenHaag.

Heel graag nodig ik u uit om mijn werk te komen bekijken in de Galerie aan de Vrieseweg 17 te Dordrecht  De koffie en thee staan voor u klaar. Ik verheug me erop u te treffen, tot later !”

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.