Piet van den Berg wil in 2015 voor politiebureau blijven zitten

30 december 2014

DORDRECHT – De gepensioneerde gymnastiekleraar Piet van den Berg kondigt op RTV Dordrecht aan ook in het nieuwe jaar voor het hoofdbureau van politie te wachten op excuus van twee agenten. Vanaf half november zit hij al voor de deur van het politiebureau.

Zijn klacht is in behandeling, zo bevestigt hij zelf. Eind januari 2015 wordt – de vermeende onbillijke behandeling door twee agenten - tegen het licht gehouden. De politie heeft al meegedeeld dat Van den Berg lastig was in de hal van het politiebureau en daarmee is verwijderd. Van den Berg heeft een andere visie op de werkelijkheid.

Een aantal mensen heeft hem geadviseerd op een Koninklijike wijze zijn actie te beëindigen en dan de hoorzittting van de politie af te wachten. Van den Berg is echter van plan op zijn stoel voor het politiebureau naast het ziekenhuis te blijven zitten.

Hij kan op vrijdag 2 januari voor het bureau gelukkig nieuw jaar worden gewenst. ,,Ik hoop dat het snel wordt opgelost", aldus Van den Berg.

Ook in het oudejaarsprogramma van RTV Dordrecht komt Piet vanaf 18 uur op 31 december aan het woord en mag hij reageren op de vraag van Ad van den herik: Ga je voor geluk mof gelijk?

Columnist Kronkelaar diepte zijn dossier ook nog eens op.

 

 

rtvdordrecht heeft Man voor het politiebureau zit er nog steeds geüpload Piet van den Berg wacht nog...

 
 

 

 

 

                                                 

rtvdordrecht heeft Man voor het politiebureau zit er nog steeds geüpload

 

 

 

 

 
 

Man voor het politiebureau zit er nog steeds

 

 

 

rtvdordrecht

 
 

Piet van den Berg wacht nog steeds op excuses van twee agenten voor het politiebureau.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.