Herenkapsalon Harry opent dameskapsalon nieuwe stijl

03 januari 2015
Herenkapsalon Harry opent dameskapsalon nieuwe stijl

DORDRECHT - Harry, 'de herenkapsalon uit Dordrecht', al 44 jaar een vertrouwd adres voor het knippen van heren en kinderen, is uitgebreid met een dameskapsalon. Eigenaar Gerard Sluiter, zoon van de oprichter, vertelt: "Mijn vrouw Bianca en ik hadden al langer het verlangen om de zaak uit te breiden met een kapsalon voor dames. Toen onze buurman vertrok kwam er een prachtige, geschikte, ruimte vrij. Die werd ons als het ware in de schoot geworpen. De tijd was rijp en dus hebben we doorgepakt."

"Vrouwen, anno 2015, hebben het ontzettend druk." vertelt zijn vrouw Bianca. "In alle hektiek kan naar de kapper gaan dán 'een moment van rust' zijn. Je welkom voelen... je haar laten wassen, knippen en verzorgen... in een huiselijke sfeer... met koffie/thee... en een luisterend oor, geven het bezoek aan de kapsalon een duidelijke meerwaarde." Het sfeervolle interieur weerspiegelt haar visie. 

Heren, kinderen en nu dus ook dames, kunnen vanaf nu, op de Krommedijk 51,  terecht bij Harry - 'de heren- én dameskapsalon uit Dordrecht'.

 

 

 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.