Energielabel verplicht voor huiseigenaren

06 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Energielabel verplicht voor huiseigenaren

DRECHTSTEDEN - Energielabel woningenIn januari 2015 krijgen huiseigenaren een brief van de Rijksoverheid in de bus met het voorlopig energielabel voor hun woning. Het energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw huis is.

Het toegestuurde voorlopige label is eenvoudig zelf via www.energielabelvoorwoningen.nl om te zetten in een definitief energielabel. U bent vanaf 1 januari 2015 verplicht om bij verkoop of verhuur van uw huis dit definitieve label te tonen aan de koper of huurder. De Rijksoverheid zal daar op toezien.
 
Energieloket
Er komt een regionaal energieloket waar u straks terecht kunt voor meer informatie, vragen en/of ondersteuning bij het energiezuiniger maken van uw woning. Aan dit loket wordt momenteel nog gewerkt, maar heeft u nu al vragen, opmerkingen of ideeën dan kunt u dat aan ons kwijt via www.wijzijnvoorubezig.nl. Dit is een tijdelijke website vooruitlopend op het regionaal energieloket dat in de loop van 2015 opengaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.