Nieuwjaarsreceptie: Dordrecht in de ban van Koningsdag

07 januari 2015

DORDRECHT - “Bij het uitwisselen van de goede wensen sprak eenderde van alle aanwezigen met ons over de komende Koningsdag.” Dat zei Burgemeester Arno Brok tijdens zijn nieuwjaarsspeech.  “Er zijn heel veel ideeën en suggesties. Helaas… hebben we die dag maar een paar uur...”

Hij sprak ook over de Dordtse onderlinge verbondenheid, zoals die in 2014 tot uiting kwam na het overlijden van raadslid Ad van Wensen en de ramp met de MH17, waarbij ook slachtoffers uit Dordrecht en regio te betreuren waren.

“Er is reden voor optimisme over de ontwikkeling van de economie in het algemeen en de regio Drechtsteden in het bijzonder. Vooral wanneer we er in slagen de kracht van ons gebied nog sterker uit te venten”.

Onder de vele toehoorders waren ook markante Dordrechtenaren, waaronder Hans Sonderman van het Dordtsche Pyproockers Gilde en Prins Carnaval Krabbejanus de 32e (alias Theo Rook). Het zijn dan ook nog maar 111 dagen tot 27 april!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.