Gemeente spreekt afschuw uit over terroristische aanslag Parijs

08 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Gemeente spreekt afschuw uit over terroristische aanslag Parijs

DORDRECHT - De gemeente Dordrecht spreekt haar afschuw uit over de terroristische aanslag die gisteren in Parijs is gepleegd. Op diverse plekken in het land wordt vanavond de aanslag herdacht en er zijn demonstraties of stille tochten.

In Dordrecht zullen burgemeester Brok en de heer Hans Berrevoets (voorzitter van de Raad van Kerken in Dordrecht) stilstaan bij de aanslag. Dit gebeurt om 18.00 uur op het plein voor het Stadhuis aan de Groenemarkt. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Hierna is er de mogelijkheid om in het Stadhuis een bericht achter te laten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.