De start van Studio De Witt bij Drechtstad FM

29 december 2014
De start van Studio De Witt bij Drechtstad FM

DORDRECHT - Op zaterdag 3 januari start op DrechtstadFM het nieuwe programma Studio De Witt. Presentator Ben Corino ontvangt in dit programma wekelijks een uur lang een gast en belicht het tweede uur nieuws, actualiteiten en achtergronden bij het nieuws. Dit alles tussen 10:00 en 12:00.  

Met de gast wordt in het eerste uur uitgebreid gesproken over diens werk en de actualiteit maar dit wordt afgewisseld met muziek die de gast zelf meeneemt en voor hem of haar een belangrijke rol speelt in het leven. In het tweede uur wordt aandacht besteed aan actualiteiten met gasten en reportages. Tevens is er wekelijks een dichter te gast.

Het programma is een initiatief van Ben Corino die op dit moment regelmatig verslaggever is bij het dagelijkse magazine @DrechtstadFM. Omdat het bij sommige onderwerpen fijner is om wat meer diepgang te brengen is het programma Studio De Witt bedacht.

In de eerste uitzending is columnist Kees Thies te gast en in de weken erna volgen nog vele spraakmakende gasten.

Met de lancering van dit programma breidt DrechtstadFM haar programmering langzaam uit en is de omroep in staat om nog meer en breder informatie te brengen naar de inwoners van Dordrecht. In de komende maanden zullen nog meer programma’s in het weekend aan de programmering toegevoegd worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.