Vanavond op Drechtstad FM

15 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Vanavond op Drechtstad FM

DORDRECHT - Vanavond op Drechtstad FM worden twee vrijkaarten weggeven in het cultuurmagazine VIA CULTURA van NCC. Luister via live-stream op www.rtvdordrecht.nl /kabel of ether.

Via Cultura - Over en Uit: Donderdag 15 januari 2015, tussen 20:00 en 21:00 uur, met de volgende onderwerpen.

Oplaadpop.
Een nieuw uniek festival in Bibelot. Beleef een muzikale reis met talentvolle Zuid-Hollandse acts. Het festival is zowel het praktische afstudeerproject als het eindexamen van Mary Syll en Laurens den Hollander. Er treden zes bands op die gevarieerde muziek brengen. Laad je in Via Cultura alvast op via live sessies van Mary Syll en de party folk van Scotch.
Gast: Mary Syll, organisator, muzikant.

Nominatie Bibelot
Bibelot is door collega-podia genomineerd als ‘Beste Podium 2014’ bij de IJzeren Podiumdieren van de VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals). Bibelot moet het in de categorie ‘beste podium’ opnemen tegen 013 (Tilburg), Paard van Troje, Patronaat (Haarlem) en Rotown (Rotterdam). Bibelot heeft zich in een korte periode weten te ontwikkelen tot een professioneel podium met een programma dat volop in ontwikkeling is. De prijzen worden uitgereikt tijdens Eurosonic Noorderslag op zaterdag 17 januari 2015.
Gast: Lonneke Ziemerink, hoofd Marketing Bibelot.

Baracca
Het kunstenaarscollectief van autonoom installatie-kunstenaar/curator Yvo van der Vat en autonoom striptekenaar/curator Ibrahim R. Ineke bestaat sinds begin 2005. Het kunstbedrijf Baracca biedt ruimte voor presentaties van hedendaagse (inter)nationale beeldende kunst, en ruimte voor de meest actuele of uitdagende gebeurtenissen op het gebied van de underground/voorhoede van diezelfde contemporaine kunst.
Gast: Yvo van der Vat, installatie-kunstenaar/curator, en presentator bij Via Cultura.

New Cool Collective
De band maakt een uiterst energieke mix van jazz en soul. Invloeden vanuit de jazz van de 60’er jaren, latin jazz, easy tune en triphop beats zorgen voor een uniek hedendaags geluid. Gast: David Rockefeller. trompet/ flugelhorn

Presentatie: Jasmijn Wapperom en Yvo van der Vat.

Via Cultura is te beluisteren via Drechtstad FM 95.7 of http://tunein.com/radio/Drechtstad-FM-957-s77884/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.