1800 hennepplanten achter dubbele wand bedrijfspand

19 januari 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Woensdagmiddag zijn in een bedrijfspand aan de Visstraat in Dordrecht 1800 hennepplanten gevonden. De hennepkwekerij bevond zich achter een dubbele wand. De huurder van het pand werd aangehouden.

Na een melding van stankoverlast door een buurtbewoonster zijn agenten woensdagmiddag langs gegaan bij een pand aan de Visstraat. Agenten keken rond in pand en zagen in eerste instantie niets, maar roken wel een henneplucht.

Met toestemming van de eigenaar van het pand en de officier van justitie is er over gegaan tot een grondige doorzoeking. Achter een dubbele wand op de eerste verdieping werd een grote hennepkwekerij gevonden van 1800 planten. De hennepkwekerij is ontmanteld en de planten zijn vernietigd.

De huurder van het pand, een 27-jarige Rotterdammer, is aangehouden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.