Politiepost binnenstad Dordrecht blijft toch open

21 januari 2015
Politiepost binnenstad Dordrecht blijft toch open

DORDRECHT - De politiepost aan de Groenmarkt in de binnenstad van Dordrecht blijft toch open. Het AD De Dordtenaar meldde vanmorgen op gezag van een politiewoordvoerder dat het bureau dicht zou gaan. Dat bericht ligt toch nu anders, zo meldt de krant vanmiddag op de eigen website.

De politiepost - die ligt bijna tegenover de gevel hoofdbureau van politie (tot 1964) - is een belangrijke uitvalsbasis in hartje stad.

Het AD De Dordtenaar meldt: De politie blijkt in plaats van negen toch 'maar' zes politiebureaus in de regio te sluiten. Zo blijven de kantoor aan de Groenmarkt in het centrum van Dordrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht in de toekomst gewoon open. Alleen in de huidige openingstijden wordt mogelijk gesneden.

De politie meldde eerder dat van negen bureaus de komende tien jaar de deuren worden gesloten en dat alleen de bureaus aan de Overkampweg in Dordrecht (24 uur per dag), Gorinchem, Papendrecht en Oud-Beijerland behouden zouden blijven. Dat blijkt nu dus echter minder rigoureus.

Meer nieuws op de site van de krant.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.