Boeken over boeken mooie website uit Dordrecht

22 januari 2015

DORDRECHT - Een website van landelijk allure komt uit Dordrecht. Informatief over boeken is boeken over boeken. Wie vragen of opmerkingen heeft kan de webhouder altijd mailen. Op de site, die inmiddels het eerste lustrum al heeft geverd, wordt ook uitgelegd waarom het draait:

Vanzelfsprekend komen ook Dordtse schrijvers langs.


 Over boeken over boeken

Deze website is de nieuwe versie van ‘Boeken over Boeken’. Het ‘voorwoord’ waarmee ik eind 2009 begon is ook nu nog van kracht …

Voor liefhebbers van ‘boeken over boeken’ is het vaak lastig om er achter te komen wat er in Nederland wordt uitgegeven op dit gebied. Bij uitgeverijen en internetboekhandels heeft men zelden een aparte rubriek hiervoor ingeruimd. Met Boeken over Boeken probeer ik bij te houden welke nieuwe boeken er verschijnen.

Het uitgangspunt is dat het daarbij moet gaan om Nederlandstalige, toegankelijke boeken over boeken… en over schrijvers, vormgevers, drukkers, uitgevers, boekhandel en antiquariaat, bibliotheken, bibliofielen en bibliomanen…

In de drie jaar daarna signaleerde ik ruim 500 titels, die toegankelijk blijven in de oude website.

Ook in deze nieuwe ‘Boeken over Boeken’ zal de nadruk blijven liggen op het signaleren van nieuwe uitgaven die voor u interessant kunnen zijn, aangevuld met relevant nieuws.

De webmaster

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.