Koopzondag zet de boekenmarkt Dordrecht onder druk

22 januari 2015
Koopzondag zet de boekenmarkt Dordrecht onder druk

DORDRECHT - De wekelijkse koopzondag heeft directe gevolgen voor de jaarlijkse boekenmarkt in juli in Dordrecht. Ad De Dordtenaar bericht daarover uit de mond van woordvoerder Herman Koekkoek:

De koopzondag in het centrum van Dordrecht heeft de organisatie van de Dordtse Boekenmarkt in grote problemen gebracht. Omdat er geen kramen meer voor winkels kunnen staan, moet het parcours op de schop en zeggen handelaren af.

Dat leidt tot veel geklaag en zelfs afzeggingen van handelaren die hun vaste stek moeten opgeven. Ook voor de organisatie is het een hels karwei om de 560 kramen opnieuw over de stad te verdelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.