Jubileumuitgave wegens 5 jarig bestaan van Stichting Wezenlijk

23 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Jubileumuitgave wegens 5 jarig bestaan van Stichting Wezenlijk

DORDRECHT - Stichting Wezenlijk, die door middel van creatieve therapie groepsgewijs mensen begeleidt en kunstprojecten met een sociaal-educatief karakter voor jong en oud uitvoert, gaat haar 5- jarig bestaan (2010-2015) vandaag vieren met de uitgave van het bijzondere boek 'Schrijven als therapie- JOUW BRIEF!'

In dit boek heeft de auteur en de voorzitter van de stichting, Hülya Celik, het voornamelijk over de invloed van schrijven op onze geest en reikt zij een aantal methoden aan die in het dagelijkse leven toegepast kunnen worden. Voor het opzetten en uitvoeren van verschillende projecten binnen haar stichting zoals: Lepra Art, Passie voor Pink Ribbon en verwezenlijking van de droom van een gehandicapt meisje, kreeg Celik in mei 2011 als beloning voor haar belangeloze inzet 'De gouden opsteker' van TROS TV in het programma Opsteker van de week.

De creatieve aanpak van Stichting Wezenlijk heeft dus de afgelopen vijf jaar zowel nationaal als internationaal, veel goeds gedaan. Het verbinden van diverse mensen met verschillende instanties, stond en staat nog steeds centraal in hun strategie. De kern van deze aanpak is ook dat jong en oud een creatief innerlijk proces kunnen ontwikkelen. Dit hebben zij gerealiseerd door middel van schrijven, schilderen, fotograferen, theater, beeldende kunst, dans, film, literatuur, muziek of muziektheater. Hun doel daarbij is dat het wezenlijk gaat om je te leren uitdrukken in woord, beeld, geluid of beweging. Dit gebeurt in creatieve workshops en door diverse projecten. De resultaten zijn zeer positief te noemen.  

Jong en oud gedijen goed bij hun aanpak, vooral bij de methode "schrijven als therapie". Hun wens is om een nog breder publiek te prikkelen en te inspireren met deze methode. Dat doen zij al via verschillende kanalen, maar zij hopen ook dat het mooi vormgegeven boek "Schrijven als therapie- JOUW BRIEF!" hieraan zal bijdragen.

Stichting Wezenlijk bouwt met veel enthousiasme en vertrouwen verder in de komende jaren om hun ambities te verwezenlijken: een wereld waarin jong en oud hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan.

Het boek "Schrijven als therapie- JOUW BRIEF!" is vanaf vandaag verkrijgbaar via www.Bol.com of de uitgever www.aquazz.com

Overige informatie:
ISBN :                 9789491897313                   
Kaft :                  Paperback                   
Uitgever :           aquaZZ                    
Prijs:                  € 13,95 Prijs per stuk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.