Dordrechts Museum vrijdagavond 30 januari open met speciaal programma

24 januari 2015

DORDRECHT - Het Dordrechts Museum is aanstaande vrijdagavond open met een bijzonder programma rond de expositie WONDEREN VAN HET LICHT. Religieuze kunst uit geloofstraditie staat centraal.  Dordrecht kan dit allemaal exposeren dankzij bijzondere banden met Varna en Recklinghausen.

 

Op vrijdag 30 januari van 17.00 uur tot 22.00 uur organiseert het Dordrechts Museum een Museumavond. Deze editie staat in het teken van de tentoonstelling Wonderen van Licht, waar bijzondere ikonen uit Varna en Recklinghausen te zien zijn. De Bulgaarse ambassadeur dhr. Kolev en zijn collega dhr. Todorov zijn aanwezig. Wethouder Rik van der Linden ontvangt hen als loco-burgemeester. Dhr. Kolev maakt deze avond de winnaars van ‘Win een citytrip naar Bulgarije’ bekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.