Feestelijke opening creatieve bedrijven in Dordtse Munt

26 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Feestelijke opening creatieve bedrijven in Dordtse Munt

DORDRECHT - Vrijdag 30 januari houden twee nieuwe creatieve ondernemingen tussen 15.00u en 18.00u een feestelijke opening in de Munt: Rocket Boys (ontwerp, fotografie en video) en Animation Works (animatie en illustratie). Er zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar aan de balie in de lobby, en om 16.00u heffen de twee Dordtse ondernemers het glas op hun nieuwe projecten in de Munt.

Ulfert Molenhuis van Rocketboys Dordrecht vertoont een preview van de documentaire 'Jacob Molenhuis, fotograaf van een verdwenen samenleving' waar hij momenteel aan werkt. In zijn studioruimte is meer grafisch werk te bezichtigen. In de toekomst wil Rocketboys jongeren die verder van de arbeidsmarkt staan mee laten werken om hun talenten te ontdekken en hun dromen na te jagen.

Arjan Wilschut van Animation Works toont o.a. originele tekeningen uit de Oscarwinnende animatiefilm ‘Vader en Dochter’ waar hij aan werkte, en zijn ontwerpen voor de lesmethodes  Naut, Meander en Brandaan van Malmberg.

In de lobby draait zijn eigen korte film ‘Boer Jansen’, die de publieksprijs won op het Nederlands Filmfestival 2012.

Ook aanwezig is de Dordtse schilder Annemarie Hoogstad, die momenteel exposeert in de Munt. Liefhebbers van schilderkunst kunnen haar vragen stellen over haar werk en werkwijze.

www.rocketboys.nl

www.animationworks.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.