Nieuwe editie DJ Workshops stert in maart

02 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Nieuwe editie DJ Workshops stert in maart

DORDRECHT -  In maart start er weer een nieuwe editie van de DJ Workshop in de Popcentrale. Deze workshop is toegankelijk voor jong en oud, zowel beginners en gevorderden. Tijdens de workshop leer je in zes lessen de skills van de ervaren DJ Okkie. Na de zes lessen krijg je de kans om jezelf te presenteren op de Talent Stage, het podium van de Popcentrale in het Energiehuis.
 
De DJ workshop van de Popcentrale is er voor zowel beginners als gevorderden, zowel jong als oud zijn welkom. Je leert in 6 weken de DJ skills van de zeer ervaren DJ Okkie. De workshop is opgebouwd uit 6 lessen van 40 minuten. Deze lessen worden gegeven in groepjes van drie, die zoveel mogelijk op leeftijd en ervaring zijn ingedeeld. Na de zes lessen mag jij jezelf presenteren op het podium van de Popcentrale. Je kunt hiervoor mensen uitnodigen.

Cursisten met weinig tot geen ervaring leren vooral de basistechnieken. Doordat er wordt gewerkt in groepjes van drie leren de cursisten ook veel van elkaar. Iedereen komt achter de ‘DJ booth’ te staan. Heb je al iets meer ervaring? Dan krijg je tips en trucs om verder te komen. Timing, songkeuze en smaak wordt belangrijk, net als het beheersen van apparatuur en software. Ook hier is de onderlinge uitwisseling van groot belang. Alle cursisten werken toe naar de eindpresentatie, waarbij elke cursist een korte live mix doet op het podium van de Popcentrale.

De DJ workshop met DJ Okkie is in 2014 opgestart en is een zeer groot succes gebleken. Vorig jaar hebben cursisten in grote getale de Popcentrale weten te vinden en met veel plezier de workshop gevolgd. Ook in 2015 biedt de Popcentrale deze workshop weer aan; in maart start de eerste editie. De workshop begint op vrijdag 6 maart en eindigt met een eindpresentatie op vrijdag 24 april. De kosten voor deelname zijn €115,-. Voor deelnemers boven de 21 jr. komt hier nog 21% BTW bij en zijn kosten voor deelname €139,15.

Meer informatie en aanmelden kan via: www.popcentrale.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.