3e plaats voor Isabella Smit in Stars on Ice Cup 2015

03 februari 2015 door Hennie van der Zouw
3e plaats voor Isabella Smit in Stars on Ice Cup 2015

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Het Silverdome in Zoetermeer was het afgelopen weekend het toneel voor de internationale Stars on Ice Cup 2015.

Van Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD) kwamen in vele categorieën rijdsters in actie.

- In de categorie Basic Novice A wisten de Dordtse Isabella Smit (10) en Rosalie van Wageningen (11) en Demi Sijswerda (12) respectievelijk de 3e, 4e en 8e plaats te behalen. Isa van Swieten (11) uit Papendrecht kon de 7e plaats noteren.
- In de categorie Future Stars A was er een 8e plaats voor Esra Drijver (10)  en een 11e plaats voor Emilie Schop (9). In een veld van 20 rijdsters en prima klassering voor beide Dordtse dames.
- In de categorie Proms C wist de Dordtse Romy Kaptein (16) met een val in de passenserie maar met mooie pirouette en variatie in de posities een ietwat teleurstellende 9e plaats te behalen.
- In de categorie Teens A, B, C was door de samenvoeging van de categorieën een ietwat ongelijke strijd waardoor de Dordtse Amkes Eskes (16) en Sanne Haanstra (13) slechts een  respectievelijke 11e en 12e plaats mochten noteren. De eerste plaats in deze categorie kon worden genoteerd voor de 10-jarige Dani Loonstra, uitkomend in de Teens A. Dani Loonstra (10)  werd ruimschoots 1e in de categorie Teens A met een puntentotaal van 27,75. Als beste in een veld van 17 rijdsters kon Dani de cup mee naar huis nemen.

Voor Dani staat de finale KNSB cup nog voor de deur. Na haar klasseringen in de selectiewedstrijden waar zij op een respectievelijk 2e en 1e plaats eindigde maakt Dani grote kans op een podiumplaats.

De finale KNSB cup wordt verreden op 14 en 15 maart in het Silverdome in Zoetermeer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.