Koningsdag 2015 begint zonder terrassen op Groothoofd

05 februari 2015

DORDRECHT - Het programma op Koningsdag 2015 in Dordrecht wordt steeds meer zichtbaar in de stad. Horecaondernemers op het Groothoofd in Dordrecht moeten op de ochtend van Koningsdag hun terrassen weghalen.

Het Koninklijk gezelschap arriveert die morgen per boot bij het Groothoofd, waarna een programma in de stad volgt. De terrassen mogen uit veiligheidsoverwegingen pas na twee uur 's middags weer opgebouwd worden, zo meldt AD De Dordtenaar.

Het bericht heeft de ondernemers bereikt via het overlegcircuit met de gemeente.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.