Veel nieuwe gezichten tijdens twaalfde DKIB- netwerkborrel

16 mei 2014
Veel nieuwe gezichten tijdens twaalfde DKIB- netwerkborrel

DORDRECHT - Op 15 mei jl. vond de twaalfde editie van de DKIB- netwerkborrel plaats bij Chez Heeren Jansen. Organisator By Lipman meldt een goede opkomst van ruim 50 ondernemers voor het evenement. Dit keer ook veel nieuwe bedrijven uit het gebied en de Drechtsteden, waaronder ook nieuwe BusinessClub leden. De Dordtse Kil 

BusinessClub is de laatste weken gegroeid naar 59 leden. Lipman: “De druk bezochte borrel en de groei van de BusinessClub geeft wederom aan dat er nog voldoende potentie in het gebied zit, een positieve ontwikkeling voor de bedrijven en het gebied.” Na afloop van de netwerkborrel zijn een aantal ondernemers gebleven om de wedstrijd Sparta - FC Dordrecht te kijken.
 
De volgende editie van het evenement staat gepland op donderdag 9 oktober 2014, wederom in Chez Heeren Jansen. Kaarten zijn te verkrijgen via www.dordtsekilinbusiness.nl. Op deze website is tevens de deelnemerslijst te vinden. 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.