Goede opkomst DKIB- netwerkborrel houdt aan

10 oktober 2014
Goede opkomst DKIB- netwerkborrel houdt aan

DORDRECHT - Op 9 oktober jl. vond van 16.00- 19.00 uur de DKIB- netwerkborrel plaats bij Restaurant Chez Heeren Jansen. Hét netwerkevenement voor bedrijven gevestigd in Dordt- West, Dordrecht en de Drechtsteden.

Dit was de dertiende editie van de netwerkborrel, organisator By Lipman is verheugd dat de grote opkomst voor de DKIBborrel aanhoudt en dat ondernemers de kansen in lokaal samenwerken blijven inzien. Tijdens de DKIB- borrel hebben vele aanwezigen nieuwe contacten gelegd en waren erg positief over de sfeer en diversiteit aan bedrijven.

De volgende editie van het evenement staat gepland op donderdag 5 februari 2014, wederom in Chez Heeren Jansen. Kaarten zijn te verkrijgen via www.dkib.nl.

De bijgevoegde foto is gemaakt door Rob van der Pas.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.