Computercursussen voor vrijwilligers in het recent geopende Vrijwilligershuis Drechtsteden

10 september 2014
Computercursussen voor vrijwilligers in het recent geopende Vrijwilligershuis Drechtsteden

DRECHTSTEDEN - Op dinsdag 30 september 2014 starten twee beginners-computercursussen voor vrijwilligers in het recent geopende Vrijwilligershuis Drechtsteden te Dordrecht.

Ook voor vrijwilligers is het belangrijk om te kunnen gaan met computers. Een stukje schrijven, notulen maken, een mail versturen of iets opzoeken op internet…. Ook binnen het vrijwilligerswerk is het handig om dit te kunnen. Mensen die dit willen leren kunnen een computercursus voor beginners doen bij het Vrijwilligershuis.

Sharmila Soekhram zal vanaf dinsdag 30 september twee computercursussen voor starters geven. De cursussen zijn grotendeels hetzelfde, maar omdat het er voor gebruikers verschillend uit ziet als je werkt met Windows 7 of met Windows 8.1 worden er 2 aparte cursussen gegeven. De cursus Computergebruik voor Starters (Windows 7) start om 10.00 uur, de cursus Computergebruik voor Starters (Windows 8.1) start om 13.30 uur. Beide cursussen bestaan uit 10 lessen. De kosten bedragen € 50,- exclusief reader. Bezitters van een VrijwillligersPas krijgen 20 % korting. De reader kost € 20,-.

Cursussen via het Vrijwilligershuis Drechtsteden
Op 12 september j.l. is het Vrijwilligershuis geopend. Cursussen van diverse organisaties worden aangeboden via de Vrijwilligersacademie, die onderdeel uitmaakt van het Vrijwilligershuis. Ook de computercursussen van het SSKW worden daar aangeboden. Het is de bedoeling dat op termijn zoveel mogelijk cursussen voor vrijwilligers in de Drechtsteden via deze site worden gepubliceerd. Zo kunnen zij op één centraal punt kiezen uit alle cursussen die worden aangeboden.

Aanmelden
De cursussen vinden plaats in het Vrijwilligershuis, Spuiweg 93 in Dordrecht. Aanmelden bij voorkeur via de website www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl/academie. Als dat niet lukt, kan men bellen naar telefoonnummer 078-2000223, langskomen op de Spuiweg, of -voor wie dat al kan- mailen naar sharmila.soekhram@vrijwilligershuisdrechtsteden.nl. Geïnteresseerden wordt verzocht zich aan te melden en te betalen vóór maandag 15 september 2014.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.