Piet Sleeking brengt taart bij jubilerend Dordt Centraal

12 februari 2015
Piet Sleeking brengt taart bij jubilerend Dordt Centraal

DORDRECHT - Dordt Centraal, in 2000 ontstaan nadat De Dordtenaar het kleinere formaat voor een huis aan huis blad los liet, heeft politieke sympathie.

Piet Sleeking bracht een taart bij Piet van Westen en zijn team voor het feestelijke nummer 750. Dordt Centraal en de Stem van Dordt zijn de twee grote titels op de HAH-bladen markt naast de krant AD De Dordtenaar.

BVD-wethouder Piet Sleeking was voor het weekeinde zichtbaar met een taart op de voorpagina van de speciale bijlage. Op de pagina was nergens te lezen of Piet de taart bracht of haalde bij Piet van Westen.  De wethouder heeft daarop onder dit verhaal gereageerd!  Hij kreeg een taart voor zijn medewerkers aangeboden. Zo was niet te lezen in het historisch verhaal vanuit het perspectief van Piet van Westen.

Dordt Centraal meldt wel onder eigen verantwoording: De gemeente Dordrecht besloot na jaren de gemeentepagina's niet meer in de stem van Dordt te plaatsen maar aan Dordt Centraal te gunnen. Volgens een foto onderschrift was het goed voor de concurrentie, aldus de wethouder, om eens de andere HAH-krant de kans te bieden.

Beter Voor Dordt meldt het nieuws over Dordt Centraal op de volgende wijze:

"Succes moet gevierd worden. Deze week bracht de Dordt Centraal haar 750e editie uit. Om het team achter de Dordt Centraal gepast te feliciteren, ontvingen zij maandag een taart namens onze fractie. De taart stond vervolgens paginagroot in de krant. Beter Voor Dordt adverteert regelmatig in de Dordt Centraal. De rubriek 'Wist u dat' is tweewekelijks te lezen, en meerdere malen per jaar vullen wij enkele pagina's met een nieuwsbrief.
Wij wensen de Dordt Centraal alle succes voor de toekomst, en hopen nog vele pagina's in de gratis huis-aan-huis krant te vullen".
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.