Band Boost 2015 gaat van start

09 december 2014
Band Boost 2015 gaat van start

DRECHTSTEDEN - De regionale bandcompetitie Band Boost barst weer los! De Popcentrale heeft de selectie bands voor 2015 bekend gemaakt en de voorrondes gaan van start. Op zaterdag 13 december 2014 vindt de eerste voorronde plaats in de Talent Stage in het Energiehuis. Kijk voor een overzicht van alle data en meer informatie over de deelnemende bands op www.popcentrale.nl/band-boost.

De Band Boost is dé bandcompetitie in Dordrecht en omstreken. De competitie houdt vier voorrondes in de categorieën Loud, Pop, Rock en Pop/Rock. Tijdens deze vier verschillende voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent ontdekken.

Op zaterdag 13 december 2014 is het tijd voor de eerste voorronde in de categorie Loud. De volgende bands zullen tegen elkaar strijden om een finaleplaats:

All Comes Down - Alternatieve rock - Rotterdam/Leiden
Hunted Down – Rock – Dordrecht
Minutes to Relief – Rock - Rotterdam/Ridderkerk
Paramatman - Grunge/Garagerock - Dordrecht/Kaatsheuvel
The Hearted – Poppunk - Rotterdam

De bands worden door zowel een vakjury als door het publiek beoordeeld. De publiekswinnaars strijden tegen elkaar in de halve finale en de jurywinnaars gaan direct door naar de finale, die op zaterdag 25 april in de Power Stage in het Energiehuis plaats vindt.
 
Meer weten over de Band Boost en de bands van voorronde 1? Kijk op: www.popcentrale.nl/band-boost.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.