Gezocht door Jeugdtheaterschool: verhalenvertellers, vrijwilligers en huizen

17 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Gezocht door Jeugdtheaterschool: verhalenvertellers, vrijwilligers en huizen

DORDRECHT - Jeugdtheaterschool Dordrecht doet dit jaar voor de tweede keer mee aan het landelijke project Theater Na de Dam. Door heel Nederland zijn op 4 en 5 mei theatervoorstellingen te zien die gebaseerd zijn op verhalen uit de Tweede Wereldoorlog. Dit jaar doet Dordrecht mee met een voorstelling, gespeeld op locatie rond Schouwburg Kunstmin, gespeeld door jongeren van 12 tot en met 25 jaar. U kunt ook deel uitmaken van dit bijzonder project.

Verhalen(vertellers)
Voor de voorstelling zoekt de jeugdtheaterschool verhalen waarop de voorstelling gebaseerd wordt. Heeft u zelf de oorlog meegemaakt of kent u een waargebeurd verhaal uit de oorlog en wilt u dit verhaal graag delen? Dan kunt u dit melden via remco.went@tobe.nl of 078-6133144 (aanwezig: dinsdag en woensdag). Op zaterdag 28 februari is er een vertellersbijeenkomst waarbij de spelers en verhalenvertellers elkaar ontmoeten.

Vrijwilligers en huizen als speelplaats
Editie 2015 van Theater Na de Dam Dordrecht gaat zich afspelen in de omgeving van Schouwburg Kunstmin, op straat en in de huizen. Hiervoor wil Jeugdtheaterschool Dordrecht graag samenwerken met bewoners in de wijk. Dit kan bijvoorbeeld zijn door uw huis als speelplaats ter beschikking te stellen of door te helpen als vrijwilliger. Woont u in de omgeving van Kunstmin en heeft u interesse om iets te betekenen in het project? Dan kunt u zich ook aanmelden via remco.went@tobe.nl.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.