Waterbus Introduceert gezinskaart

18 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Waterbus Introduceert gezinskaart

DRECHTSTEDEN - Waterbus, de grootste OV veerdienst van Nederland, biedt reizigers de mogelijkheid om vooraf online e-tickets te bestellen. Hierdoor kunnen passagiers zonder OV-chipkaart nu snel, eenvoudig en voor meerdere personen tegelijk een voordelig ticket aanschaffen.

Er zijn onder meer tickets voor een Enkele en Retourreis beschikbaar en er is de Waterbus Dagkaart waarmee een hele dag onbeperkt gereisd kan worden. Voor groepen van 10 – 35 personen geldt 25% korting.

Waterbus probeert zoveel de bestemmingen rondom de haltes zo goed mogelijk bereikbaar te maken en reizigers een voordeel te bieden als ze die bestemming met de veerdienst bezoeken. Daarom zijn er diverse arrangementen opgesteld en wordt afhankelijk van de gekozen halte op het e-ticket een lokale aanbieding gedaan. Zo wordt voor reizigers naar Dordrecht Merwekade op dit moment een korting aangeboden van 30% op de entreeprijs van het Dordrechts Museum.

Nieuw: Waterbus Gezinskaart
Voor de aankomende schoolvakantie introduceert Waterbus de Gezinskaart! Dit product bevat een Retour reis naar keuze voor 2 volwassenen én 1 t/m 3 kinderen (4 t/m 11 jaar). Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis!

Dit biedt ook de mogelijkheid voor opa’s en oma’s om de (klein)kinderen meenemen voor een geweldige ervaring met de Waterbus. In de naderende voorjaarsvakantie is er dan ook in de regio genoeg te beleven. Enkele Waterbus reistips:
- De molens van Kinderdijk
- Dagje shoppen in Rotterdam
- Het prachtige natuurgebied van de Hollandse Biesbosch
- Uitstapje naar één van de vele musea (Maritiem Museum, Dordrechts Museum etc.)
- Rotterdamse havenrondvaart naar Heijplaat-RDM

De nieuwe Waterbus e-tickets zijn te bestellen via www.waterbus.nl/tickets In de komende periode zullen diverse nieuwe arrangementen en betaalmogelijkheden worden toegevoegd.

Over Aqualiner & Waterbus
Waterbus is het grootste openbaar vervoer netwerk over water in Nederland. De snelle schepen zorgen 365 dagen per jaar voor een comfortabele en leuke reis in de Drechtsteden en naar Rotterdam. De fiets mag gratis mee aan boord.

Aqualiner vaart dagelijks in opdracht van Havenbedrijf Rotterdam met snelle schepen tussen het centrum en het havengebied van Rotterdam. De OV-chipkaart is geldig aan boord, er zijn ook losse (dag)kaarten verkrijgbaar. De fiets mag ook hier gratis mee.

Aqualiner en Waterbus zijn onderdeel van Aquabus B.V., een joint venture van Arriva Nederland en Koninklijke Doeksen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.