Raadsleden doen verslag van hun bezoek aan stedenbanden

18 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Raadsleden doen verslag van hun bezoek aan stedenbanden

DORDRECHT - Gemeenteraadsleden deden dinsdagmiddag 17 februari verslag van hun bezoek aan de steden Dordrecht in Zuid-Afrika en Bamenda in Kameroen. Beter voor Dordt, het CDA, GroenLinks en CU/SGP deelden om 14.00 uur hun ervaringen over de reis.

Meer informatie over de reis van de raadsleden aan de stedenbanden in Afrika leest u in dit PDF-bestandreisverslag (599 kB).

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.