Dordrecht in actie tijdens Dordt Schoon

18 februari 2015 door Eva Baars
Dordrecht in actie tijdens Dordt Schoon

DORDRECHT - Op zaterdag 28 maart start de jaarlijks terugkerende actie Dordt Schoon. Tijdens Dordt Schoon 2015 draait het om een écht schone stad. Samen gaan de Dordtenaren aan de slag om Dordrecht zwerfvuilvrij te maken. Verschillende inwoners hebben hun schoonmaakactie al aangemeld. Jij doet toch ook mee?

Dordt in actie

Dat iedereen deel kan nemen aan Dordt Schoon blijkt wel uit de aanmeldingen. Zowel buurtverenigingen als sportclubs en scholen hebben aangegeven eind maart aan de slag te gaan voor een schone buurt. Ook individueel dragen Dordtenaren een steentje bij door in de directe woonomgeving aan de slag te gaan.

Doe ook mee!

Wil je ook meedoen aan Dordt Schoon 2015? Dat kan! Bedenk een actie, meld deze aan via schoon@dordrecht.nl en steek tijdens Dordt Schoon de handen uit de mouwen. Deel je eigen schoonmaakactie, tips, foto’s en ervaringen op social media met #dordtschoon. Duurzaamheidscentrum Weizigt ondersteunt de organisatie en de schoonmaakacties zelf met gratis afvalgrijpers en vuilniszakringen.

’n Schone stad… je hebt het zelf in de hand!

In Dordrecht zijn op dit moment ruim 280 Dordtse Doorpakkers actief. Deze Dordtenaren ruimen het hele jaar door vrijwillig zwerfvuil op. De nieuwe campagne, “ ’n Schone stad.. je hebt het zelf in de hand! ”, ondersteunt de Dordtse Doorpakkers met handige tips, advies en gratis materialen om het ruimen van zwerfvuil gemakkelijker en leuker te maken.

Dordt Schoon start op zaterdag 28 maart en duurt tot donderdag 2 april. Alle informatie over Dordt Schoon, de Dordtse Doorpakkers en de nieuwe campagne, is te vinden op www.weizigt.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.