Woensdag 3 december eerste paal voor 24 woningen op Stadswerven Dordrecht

01 december 2014
Woensdag 3 december eerste paal voor 24 woningen op Stadswerven Dordrecht

DORDRECHT - Wethouder Piet Sleeking (Beter voor Dordt) spreekt op twitter over een bijzondere week, die er voor Dordrecht aankomt. De eerste paal wordt geslagen voor de eerste 24 woningen op Stadswerven.

Sleeking in twitter bericht:

Wordt n bijzondere week met de start bouw eerste woningen Dordrecht & veel positieve reacties op komst historische Kraan.

Woensdag 3 december 15.00: eerste paal woningen Stadswerven (bericht gemeente)

Ontwikkelingscombinatie Stadswerven ((AM, Dura Vermeer en J.P. van Eesteren)) begint woensdag 3 december met de bouw van de eerste 24 woningen op Stadswerven in Dordrecht. Wethouder Piet Sleeking slaat om 15.30 samen met kopers de eerste paal. Het gezelschap vertrekt om 15.00 per boot vanaf de halte van de waterbus bij het parkeerterrein naast de Ark van Noach.

 

 


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.