Cees Timmerman te gast bij Studio De Witt

20 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Cees Timmerman te gast bij Studio De Witt

DORDRECHT - Zaterdag 21 februari is Cees Timmerman de hoofdgast in het radioprogramma Studio De Witt. Timmerman is chefkok en eigenaar van restaurant Delicees. Hij gaat met Ben Corino in gesprek en kiest zelf de muziek uit.

Wethouder Karin Lambregts schuift aan om het te hebben over de Dienst Jeugd en Gezondheid. Tweede Kamerlid van de SP Ronald Raak beantwoordt vragen over het inhuren van externe voorzitters van de Dordtse kamers.   

Studio De Witt, het nieuwe programma op Drechtstad FM, is iedere zaterdag te beluisteren op 95.7 tussen 10.00 en 12.00 uur. De presentatie is in handen van Ben Corino.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.