Digitale enquête waterveiligheid binnendijks

23 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Digitale enquête waterveiligheid binnendijks

DORDRECHT - Hoe schat u overstromingsrisico's in Dordrecht in? En wat vindt u van de huidige voorzorgsmaatregelen om in geval van waternood droge voeten te houden in Dordrecht? Op deze en andere vragen hoopt een student aan de Wageningen Universiteit, samen met de gemeente Dordrecht, antwoord te krijgen. Hiervoor is een digitale enquête uitgegeven onder Dordtenaren.

De gemeente stelt het zeer op prijs als u uw mening over waterveiligheid geeft door deze enquête via http://tinyurl.com/Veilig-Voorbereid in te vullen.

De enquête vloeit voort uit de bewonersbijeenkomst 'Water in Dordrecht, uw vriend en vijand' op woensdag 18 februari bij Duurzaamheidscentrum Weizigt. Centraal bij deze bijeenkomst stonden de twee Stadslabs die de gemeente organiseert rondom waterveiligheid in Dordrecht. Met de Stadslabs wil de gemeente samen met bewoners uitzoeken wat de beste praktische oplossingen zijn om wateroverlast, schade en slachtoffers te voorkomen. Meer informatie hierover op www.onswaterindordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.