Piet Pluymert wint achttiende Witten Haen toernooi in Dordrecht

24 februari 2015
Piet Pluymert wint achttiende Witten Haen toernooi in Dordrecht

DORDRECHT – Piet Pluymert wint achttiende Witten Haen schaaktoernooi, terwijl zijn zoon Marcel gedeeld derde wordt. De Willige Dame 2 ligt op promotiekoers vanuit de derde klasse naar de tweede klasse. Joop de Jong en Hans Nunnikhoven favorieten in kampioenschap de Willige Dame in poffertjessalon Visser.

Tom van Bokhoven volgt het schaaknieuws met zijn website Tomsschaakboeken.nl op de voet. Tevens wordt de overdagclub De Klockelaer er op de voet gevolgd.

Alle schaaknieuws op een rij bij:

 

http://www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.