Heler overval KPN Statenplein aangehouden

26 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Heler overval KPN Statenplein aangehouden

DORDRECHT - Op dinsdag 24 februari is een 32-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van heling van telefoons die op 7 december 2014 bij een overval op een telecomwinkel in Dordrecht zijn buitgemaakt.

Op zondag 7 december 2014 werd rond 11.45 uur de telecomwinkel van de KPN aan het Statenplein in Dordrecht overvallen. Een medewerkster was de opening aan het voorbereiden, toen er bij de personeelsingang achter werd aangebeld. In de gedachte dat het haar collega was, opende zij de deur. Toen echter bleek dat het twee mannen met bivakmutsen waren. Onder bedreiging van een vuurwapen stalen de daders uit de kluis tientallen smartphones, zoals de iPhone 6 en de Samsung Galaxy S5 .

Het Regionaal Team Overvallen heeft dit misdrijf in onderzoek. Dit onderzoek leidde naar de 32-jarige man uit Dordrecht. Hij wordt verdacht van heling van de gestolen telefoons. Het onderzoek naar de overvallers wordt voortgezet. In de uitzending van het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond van 5 februari en Opsporing Verzocht van 20 januari werden beelden van de overvallers getoond.

Verschillende van de gestolen telefoons zijn actief in Twente zo is uit onderzoek gebleken.

Foto: Google Streetview.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.