Bo Saris en Jared speelden Bibelot plat

02 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Bo Saris en Jared speelden Bibelot plat

DORDRECHT - Bo Saris maakte er op vrijdagavond 27 februari 2013 in Bibelot weer een mooie avond van. In 2013 gooide ex-Idols winnaar Boris Titulaer het roer om en ging hij verder als Bo Saris.

Hij trok naar de UK om te werken aan een nieuwe sound en schakelde topproducer Andre ‘Dre’ Harris in (Usher, Robin Thicke, Michael Jackson). En dat is te horen. Zijn sound is nu zwoeler dan ooit en de soul spat er van af.

Bo Saris stond 27 februari met muziek van zijn nieuwe album op de Main Stage van Bibelot. Zijn nummers van zijn nieuwe album ‘Gold’ klonken ontzettend funky, zwoel en met meer soul dan ooit.

Support: Jared & the Innovated Souls
De in 1988 geboren zanger Jared is opgegroeid in een muzikale familie en treedt al vanaf jongs af aan op. Hij staat vooral bekend als een jonge dynamische R&B, Pop en Soul artiest met een fris repertoire. Samen met zijn band behaalde hij onlangs de 2e prijs in de Sena Grote Prijs van Rotterdam.

Klik hier voor meer foto's.

Foto's: Peter Verheijen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.