VWO-leerling Koen van Dijk organiseert Jongerendebat

03 maart 2015 door Hennie van der Zouw
VWO-leerling Koen van Dijk organiseert Jongerendebat

DORDRECHT - Koen van Dijk, vwo 6 leerling van het Stedelijk Dalton Lyceum organiseert als afsluiting van zijn profielwerkstuk  over jongeren en politiek het Dordts Jongerendebat, waar jongeren uit Dordrecht en Dordtse politici met elkaar in debat gaan over de positie van jongeren in Dordrecht.

Onder anderen  wethouder P.Sleeking, Irene Koene  en Kitty Kruger hebben toegezegd te zullen komen.  Koen van Dijk is een veelbelovende leerling uit klas vwo 6 van het Stedelijk Dalton Lyceum.  Deze interessante avond vindt plaats op donderdag 5 maart 2015 van 19.30 uur tot 21.30 uur in het theater van het Stedelijk Dalton Lyceum locatie Overkampweg.

De volgende stellingen zullen worden besproken:
 
- Stelling 1: Jongeren moet meer inspraak krijgen in de lokale politiek
 
- Stelling 2: De jeugdraad in Dordrecht moet terugkomen
 
- Stelling 3: Er moet meer aandacht komen voor de lokale politiek op school
 
- Stelling 4: Dordrecht moet aantrekkelijker worden voor jongeren

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Koen: koenvdstrijen@hotmail.com
 
Koen timmert aardig aan de weg, zo heeft hij al overleg gevoerd met mevr Blom, directeur generaal van het Ministerie van Veiligheid en Justitie over slachtofferhulp en jongeren.

Bijgevoegd vindt u een foto van deze ontmoeting.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.