Hans Spekman trapt af; PvdA Drechtsteden gaat voor de dubbel

03 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Hans Spekman trapt af; PvdA Drechtsteden gaat voor de dubbel

DRECHTSTEDEN - Binnenkort zijn er weer verkiezingen en kunt u zelfs twee maal uw stem uitbrengen. Op woensdag 18 maart zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten, daarnaast kunt u voor het eerst in het stemhokje ook een keuze maken voor het waterschap. De PvdA doet natuurlijk mee in alle provincies, maar ook in de waterschappen. Op zaterdagen 7 en 14 maart bezoekt de PvdA met een rode dubbeldekker de Drechtsteden.

Landelijk PvdA voorzitter Hans Spekman zal rode rozen uitdelen en met het publiek in gesprek gaan. Hij wordt ondersteund door de Zeeuwse partijprominent Jan Schuurman Hess (geboren in Zwijndrecht en opgegroeid in Alblasserdam). Uiteraard zullen diverse kandidaten uit de provincie en het waterschap zich presenteren. Voormalig kamerlid Rik Hindriks en ex-wethouder Gerard Slotema zijn bekende politici uit de regio.

Voor het waterschap Hollandse Delta treedt de voormalig Dordtse wethouder Cok Sas aan evenals Theo van Straaten uit Zwijndrecht. Natuurlijk zullen ook lokale PvdA kaderleden en mensen uit de achterban meedoen aan de activiteiten. De PvdA in Zuid-Holland is zeer gemotiveerd, omdat de belangen groot zijn op 18 maart. Belangrijke punten voor de PvdA zijn werkgelegenheid, voldoende betaalbare woningen, een groene provincie met mooie landschappen en ruim baan voor fiets en goed openbaar vervoer.

Op 7 maart komt de bus rond 10.00 uur voorrijden bij het winkelcentrum in Sliedrecht. Daarna is rond half twaalf de Meent in Papendrecht het hart van onze campagne en vanaf half twee staat de bus bij winkelcentrum Kort Ambacht in Zwijndrecht bij de AH/Dirk van den Broek. Vervolgens wordt de Oude Maas overgestoken en wordt Dordrecht vanaf half drie rood gekleurd. Hier komt de bus aan de Achterom bij de Hema te staan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.