Dordts festival Wantijpop in zicht: Aankleding Wantijpark in volle gang

12 juni 2014
Dordts festival Wantijpop in zicht: Aankleding Wantijpark in volle gang

DORDRECHT -  Aanstaande zaterdag 14 juni staat het Dordtse Wantijpark voor de 17e keer geheel in het teken van het festival Wantijpop. Grote, nationale acts als Chef’Special, Miss Montreal en Kraantje Pappie, maar ook regionale topacts als Stone Golem, BrandWerk en Ex Libris vullen de
verschillende podia in het park. Om 12:00 uur opent het park haar poorten en tot 23:00 uur zijn er allerlei muzikale acts en activiteiten in het park te vinden.

Laatste informatie
Vanwege de mooie weersvoorspellingen en het strakke programma verwacht de organisatie grote drukte rondom Wantijpop. Een extra entree, de zogenoemde familie ingang, moet ervoor gaan zorgen dat alle bezoekers gemakkelijk in en uit het park komen. De familie ingang bevindt zich aan de rechterkant van de normale entree. Alle ouders met kinderwagens en/of kinderen tot 12 jaar en bezoekers met rolstoelen en rollators e.d. kunnen bij deze ingang terecht.

Na afloop van het evenement kunnen Wantijpopbezoekers op verschillende plaatsen in de stad terecht voor een heuse afterparty. De officiële afterparty vindt plaats in Bibelot met als hoofdact The Partysquad. In café’s De Tijd, De Vrijheid en Stadscafé Rijke & Zn. kun je terecht voor een gezellig drankje.

Het Dolhuis sluit een dag Wantijpop af met het feest Avanhard Brazilië edition en in Merz kun je terecht voor de 70’s&80’s party OuderMerz.
Voor het programma, de huisregels en overige relevante informatie kunt u terecht op www.wantijpop.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.