Lente bij Weizigt: Dwerggeit Josje bevalt van twee gezonde geitenlammetjes

09 maart 2015 door Eva Baars
Lente bij Weizigt: Dwerggeit Josje bevalt van twee gezonde geitenlammetjes

DORDRECHT - Maandagmiddag 9 maart is dwerggeit Josje op Stadsboerderij Weizigt bevallen van twee gezonde geitenlammetjes. Met de geboorte van de lammetjes is het officieel lente bij Weizigt.

Precies op de uitgerekende datum beviel dwerggeit Josje aan het begin van de middag van twee gezonde lammetjes, een jongetje en een meisje. De bevalling ging erg goed en verliep snel. Het ene lammetje heeft een bruine vacht en het andere lammetje is driekleurig. De lammetjes zijn verwekt door een bok uit Zoetermeer waar Josje een tijdje gelogeerd heeft. De geitenlammetjes maken het erg goed, hebben al gedronken bij hun moeder en lopen vrolijk rond.

Dwerggeit Josje en haar lammetjes verblijven in de stallen van de Stadsboerderij. Iedereen is van harte uitgenodigd om Josje en haar kroost te komen bewonderen. De Stadsboerderij is elke dag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.