Echtpaar Leydes viert briljanten bruiloft

10 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Leydes viert briljanten bruiloft

DORDRECHT - De heer en mevrouw Leydes-Berkenpies zijn 65 jaar getrouwd. Ter gelegenheid van deze prachtige mijlpaal was er een feestelijke middag in het Parkhuis waar mevrouw Leydes sinds kort woont. 

Burgemeester Arno Brok feliciteerde, namens de gemeente, het totaal verraste paar! Het echtpaar kent elkaar al vanaf hun 16e levensjaar. Ze hebben een dochter en een zoon. De heer Leydes kan goed elektronisch orgel spelen. Hij heeft al een keer gespeeld voor de bewoners van de afdeling. Dit optreden werd erg gewaardeerd. Bewoners en de dochter van het echtpaar dansten door de huiskamer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.