"Siersteentjes in Scheffersplein kunnen mensen laten struikelen"

09 december 2014
"Siersteentjes in Scheffersplein kunnen mensen laten struikelen"

DORDRECHT - De siersteentjes in het gerenoveerde Scheffersplein in Dordrecht liggen scheef. Mensen kunnen erover struikelen. Ad De Dordtenaar meldt dat de gemeente de aannemer aansprakelijk wil gaan stellen, waarmee een bedrag van een kwart miljoen euro is gemoeid. In de uitzending van RTV Dordrecht over het probleem worden geen bedragen genoemd door projectleider Marla Beringer en zij sluit ook klein herstel nog niet uit.

Het plein, dat in een feite een brug over de Voorstraats-haven is, is ook het terrassenplein van de stad.

Volgens projectleider Marla Beringer wil de gemeente in goed overleg met de gebruikers van het plein, met name de horeca, naar oplossingen zoeken. Het kan wellicht een klein herstel zijn om de struikelstenen weg te halen. Voor de camera van RTV Dordrecht loopt zij verder niet vooruit op het overleg met de aannemer.

AD De Dordtenaar gaat trouwens woensdag verder met de blunder rondom de sierstenen Scheffersplein, zo twittert nieuws chef Bram Verbrugge. Hij kondigt alvast een bomvolle (nieuws) krant aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.