Bonfire biedt Exota als eerste aan in Dordt

12 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Bonfire biedt Exota als eerste aan in Dordt

DORDRECHT - Het limonademerk Exota is weer verkrijgbaar. De priklimonade verdween lang geleden door het ‘nieuws’ dat de flessen konden exploderen. Het merk ging failliet. In Bonfire geven we ook frisdrank graag een tweede kans.

Daarom is Exota vanaf vandaag verkrijgbaar in Bonfire. De grote flessen hebben hun klassieke ontwerp behouden en zijn voor 3,99 euro verkrijgbaar. De kleine flesjes hebben een nieuwe styling en zullen aan de bar 2,25 euro kosten. We zijn de eerste horeca-gelegenheid in Dordt die het aandurft om de frisdrank te verkopen.

En daarom zijn we best een beetje trots op. Zin in een explosief lekker drankje of nostalgische herinneringen ophalen? Kom eens langs in Bonfire!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.