Fietsersbond Drechtsteden vergelijkt verkiezingsprogramma's

13 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Fietsersbond Drechtsteden vergelijkt verkiezingsprogramma's

DRECHTSTEDEN - Op woensdag zijn er weer verkiezingen in Zuid- Holland. Er kan dan gekozen worden voor de waterschappen en de provincie.
Door de Fietsersbond zijn programma’s vergeleken. GroenLinks, de PvdA en de SP doen het in de provincie goed. Voor meer informatie lees hier verder.
Door de afdeling is ook gekeken naar de twee waterschappen, Rivierenland voor de Alblasserwaard en Vijfherenlanden en IJsselmonde voor de Hollandse Delta. Immers de waterschappen beheren in deze omgeving ook veel wegen en hebben een belangrijke taak in de verkeersveiligheid. Hier doet de SGP het in de Hollandse Delta het nog het beste. Lees voor meer informatie hier verder.

Diefstal
Fietsdiefstal bleek vorig jaar de meest gezochte term te zijn op de site van de Fietsersbond Drechtsteden. Het is dus niet voor niets dat we volgende week op zaterdag weer meewerken met de gemeente, de politie en Stadstoezicht aan een actie over het terugdringen van fietsdiefstal. Belangrijkste punt voor de Fietsersbond bij de aanpak is het verbeteren van de kwaliteit van de stallingsvoorzieningen in Dordrecht en het vergroten van de kans op het terugvinden van een gestolen fiets. Wil je meer weten kom dan zaterdagmiddag naar het Achterom in Dordrecht. Voor meer over onze wensen kijk dan hier. Vinnie Veilig zal er ook weer zijn.
 
Fiets Veilig
De aanpak van de verkeersveiligheid blijft een belangrijk speerpunt. In de regionale projectgroep Verkeersveiligheid Drechtsteden is daarom afgesproken dat de Fietsersbond de lokale aanpak rond verkeersveiligheid nog eens gaat toetsen. We zullen de gemeentelijke plannen doorlichten en natuurlijk op straat kijken wat ervan terecht is gekomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.