Henk Krol en John Struijlaard voeren interactieve discussie in Ontmoetingskerk

13 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Henk Krol en John Struijlaard voeren interactieve discussie in Ontmoetingskerk

DORDRECHT - Donderdag 12 maart organiseerde de Verenigde Senioren Partij (VSP) een politiek cafe met medewerking van Henk Krol, Tweede Kamerlid 50PLUS en John Struijlaard, lijsttrekker Provinciale Statenverkiezingen 50PLUS Zuid-Holland. De bijeenkomst vond plaats in de Ontmoetingskerk aan de Slangenburg in Sterrenburg en begon om 19:30 uur.

Henk Krol en John Struijlaard voerden een interactieve discussie met de aanwezigen over de Thema's: zorg, koopkracht,arbeidsmarkt en veiligheid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.