Erik van Heijningen, lid Raad van State, te gast bij Studio De Witt

13 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Erik van Heijningen, lid Raad van State, te gast bij Studio De Witt

DORDRECHT - Zaterdag 14 maart is Erik van Heijningen de hoofdgast in het radioprogramma Studio De Witt. Van Heijningen is lid van de Raad van State en oud-wethouder van Dordrecht. Hij gaat met Ben Corino in gesprek en kiest zelf de muziek uit.

In het tweede uur wordt zoals gebruikelijk aandacht besteed aan de actualiteiten, waaronder de financiële situatie van het Energiehuis, en het mterugfluiten door Minister Plassterk van ingehuurde externe voorzitters bij commissievergaderingen. Verder komen ook de problemen met bezuinigingen in de zorg en bij jeugdzorg aan de orde.

Deze zaterdag is de Dordtse toneel, tv en film actrice Astrid van Eck ook gast in de radioshow Studio De Witt. In 2013 won zij de prestigieuze Colombina. De muziekkeuze in het het programma is van Astrid. Ook zal Wim Jilleba, de Nestor van de Dordtse dichters een gedicht van zijn hand voordragen.

Studio De Witt, het bekende programma op Drechtstad FM, is iedere zaterdag te beluisteren op 95.7 tussen 10.00 en 12.00 uur. De presentatie is in handen van Ben Corino.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.