Organisatie Koningsdag zoekt vrijwilligers

17 maart 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - De organisatie van Koningsdag is op zoek naar vrijwilligers die mee willen werken om van Koningsdag 2015 een geweldig feest te maken. Er is behoefte aan gastheren en gastvrouwen die de vele bezoekers aan de stad van informatie voorzien. Ook zijn er op- en afbouwmedewerkers nodig om de stad feestelijk aan te kleden en sjouwwerk te verrichten. Een unieke kans om deel uit te maken van deze enorme organisatie en iets te doen voor de stad.

Gastheren en –vrouwen werken in een team van 6 personen en zijn het eerste aanspreekpunt voor bezoekers tijdens Koningsdag. Zij weten precies waar het feestje is, waar men het beste kan gaan staan om een glimp van de koning op te vangen en waar diverse faciliteiten zijn. Voor en na het evenement zijn er mensen nodig voor de op- en afbouw en aankleding van de stad. Om bezoekers Koningsdag op een prettige manier te laten beleven is het nodig om alles op tijd, goed en veilig op en af te bouwen.

Vrijwilligers zijn verplicht om voorafgaand aan Koningsdag een instructiebijeenkomst bij te wonen. Alle vrijwilligers krijgen een t-shirt, waarmee zij herkenbaar zijn als infoteam of op- en afbouwer. Er is helaas geen vergoeding voor reiskosten of uren.

Aanmelden
Op koningsdagindordrecht.nl is meer informatie te vinden over de verschillende functies, de tijdstippen en de voorwaarden waaraan vrijwilligers dienen te voldoen. Een minimale leeftijd van 22 jaar en kennis van de binnenstad van Dordrecht zijn daar enkele van. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op koningsdagindordrecht.nl/vrijwilligers

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.