Elkaar ontmoeten op de ontmoetingsbank de SocialSofa in Sterrenburg

20 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Elkaar ontmoeten op de ontmoetingsbank de SocialSofa in Sterrenburg

DORDRECHT -  Wethouder Zorg en Welzijn Karin Lambrechts onthulde afgelopen donderdag een SocialSofa in de wijk Sterrenburg. De afgelopen maanden hebben wijkbewoners samen met bewoners, familielieden, vrijwilligers en medewerkers van De Sterrenlanden van Het Spectrum deze SocialSofa opgefleurd met duizenden mozaïksteentjes.

Het idee achter deze betonnen bank is om wijkbewoners dichter bij elkaar te brengen. Het unieke ontwerp is gemaakt door de Schildersclub van De Sterrenlanden en toont diverse sterren en sterrenbeelden. De SocialSofa is te vinden naast de bushalte aan de De Jagerweg.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.