Inloophuis Helianthus gaat vanaf april wekelijks een aantal creatieve workshops aanbieden

20 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Inloophuis Helianthus gaat vanaf april wekelijks een aantal creatieve workshops aanbieden

DORDRECHT - De eerste workshops zijn reeds gepland: op dinsdag 7 april en vrijdag 17 april van 10.00 tot 12.00 uur en staan in het teken van de lente. Een creatieve workshop is een uitstekende gelegenheid om er, wellicht samen met een vriend of vriendin, even op uit te gaan. Een introducé meenemen mag altijd bij Helianthus. Kosten voor een workshop bedragen 2,50 euro.

Introductiemiddag
Op woensdag 25 maart is er vanaf 15.00 uur bij Helianthus een vrijblijvende introductiemiddag voor belangstellenden. Zij kunnen kijken naar het ruime aanbod van de verschillende workshops en terecht voor allerlei informatie. Aanmelden kan ter plekke, via info@inloophuishelianthus.nl of tel. 078-7370062. Alle informatie is ook te vinden op www.inloophuishelianthus.nl.

Inloophuis Helianthus is een ontmoetingscentrum voor mensen met kanker of die kanker hebben gehad, maar óók voor hun naasten. Bij Helianthus staat de deur open en worden bezoekers hartverwarmend ontvangen door gastvrouwen en -heren. ‘Of dit nu is voor een gezellig kopje koffie, contact met lotgenoten, het delen van ervaringen of gewoon voor een luisterend oor; wij zijn er voor en met elkaar.’ Alle medewerkers bij Helianthus werken er vrijwillig en velen zijn ook ervaringsdeskundigen. Buiten de creatieve workshops biedt Helianthus nog veel meer: bijvoorbeeld yoga, voetmassage, creatieve ontmoeting, wandelen, mindfulness/gezonde voeding, een verpleegkundig spreekuur en ook is er speciaal voor de heren een Mannencafé gestart.

Voor informatie kan er gebeld of gemaild worden, of wandel gewoon eens naar binnen. Inloophuis Helianthus is gevestigd aan de Singel 28. Inlooptijden zijn: dinsdag van 09.30 tot 12.30 uur, woensdag van 13.30 tot 16.30 uur, donderdag van 13.30 tot 16.30 uur en vrijdag van 09.30 tot 12.30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.