AH Van der Poel Wielwijk vangt winkeldieven met filmbeelden op facebook

23 maart 2015

DORDRECHT - Landelijke websites melden een succesvolle jacht op winkeldieven van Albert Heyn supermarkt  in Wielwijk (Dordrecht). Distrifood meldt vandaag ook hoe filmbeelden zorgen voor een doorbraak.

,,Het plaatsen van videobeelden van winkeldieven op Facebook werpt zijn vruchten af voor Albert Heijn Van der Poel.

De Albert Heijn had onlangs bewakingsbeelden van een diefstal in de winkel op Facebook gezet. Zaterdag meldde de supermarkt op zijn Facebookpagina dat er inmiddels resultaat is geboekt in de jacht op de winkeldieven. 'Beste mensen, bedankt voor de reacties en medewerking bij het aanleveren van gegevens van deze winkeldieven. Wij hebben inmiddels volledige naam en adres kunnen voegen bij de aangifte', luidt de boodschap.

Zeep
Op de beelden staan twee vrouwen die zich schuldig maken aan het stelen van flesjes Zwitsal-zeep. Een foto van het stelende duo is te zien op de diverse websites. De jacht op de winkeldieven via social media door de Albert Heijn in Dordrecht kan op goedkeuring rekenen van de klanten, zo blijkt uit de reacties op Facebookpagina van de supermarkt.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.