Xing Popcore Live in Concert met Liquid Time op de Main Stage in Bibelot

23 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Xing Popcore Live in Concert  met Liquid Time op de Main Stage in Bibelot

DORDRECHT - Xing Popcore was op vrijdag 20 maart en zondag 22 maart 2015 LIVE te zien met een spectaculair concert genaamd Liquid Time op de Main stage van Bibelot in Dordrecht.

Op de Main Stage van de Dordtse poptempel werd een optreden neergezet met stevige pop en rock muziek, zoals nummers van Linkin Park, Elbow, Queen, Pink Floyd, Guns N’ Roses, Pearl Jam en Within Temptation.

Xing Popcore werd begeleid door een professionele live band en het concert werd versterkt met een spectaculaire video- en lichtshow.

Foto: Peter Verheijen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.